Hvilke Gulvslibemaskiner og Gulvudstyr Benytter DenGulvmand til Gulvafslibning?

0
750

Gulvslibemaskiner benyttes til afslibning af gamle og slidte trægulve. Hos Den Bette Gulvmand anvender vi mange forskellig typer gulvmaskiner til gulvafslibning, gulvrenovering og gulvopfriskning af gamle trægulve. Gulvslibemaskiner til salg, leje af gulvslibemaskiner, gulvmaskiner tilbud samt gulvsliber beton er her hos os. Er du på udkig efter en ny overfladeløsning på dit gamle trægulv, så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig på vej med gulvrådgivning og gulvvejledning.

Gulvhøvl, gulvsliber, gulvmaskine og Gulvslibemaskine?

Vores gode gulvservice bygges på dialog, hvor vi lytter til dine ønsker og drømme, samt får en snak om gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Alt dette er vi specialister i og derfor kan vi i fred og ro skabe den rette gulvløsning. Dette gælder uanset om du ønsker en standard overfladebehandling med lak, lud, sæbe, olie eller måske noget helt andet. Hvidpigmentering med hvid lud, hvid lak eller hvid olie er populære løsninger. Få gulvinspiration og gulvinformation ved at besøge vores gulvbutik og gulvgalleri, her er udvalget stor.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Hvad skal man vælge? Når du kontakter en professionel gulvmand eller gulvfirma, er der ingen grund til at bekymre sig om hvilken proces der benyttes. De fleste gulvfirmaer har en gulvhøvl i deres servicevogn og griber til den løsning som er nødvendigt. En gulvafhøvling tager 3 – 4 mm af selve gulvoverfladen, og det er sjældent nødvendigt. Såfremt du vælger gør-det-selv gulvarbejde kan du leje en gulvslibemaskiner her:

  • Bauhaus
  • Stark
  • XL Byg
  • Silvan

Gulvfladen er boligens største sammenhængende flade, og er dermed en vigtig del af helheden når en bolig skal indrettes. Ved nyindregning af en bolig eller ved almindelig forårsrengøring eller renovering kan en gulvopfriskning blive nødvendigt. Dette kan ske enten ved hjælp af en gulvafslibning eller gulvafhøvling samt en gulvbehandling efter ønske. Når et trægulv ikke kan rengøres og det er grimt som følge af slid, er det tiden af få det ordnet. Det er vigtigt at boligens trægulv kan vedligeholdes almindeligt hvad gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse angår. Er dette ikke muligt er det tid at få det afslebet og efterbehandlet. Der er mange muligheder og fordele når et trægulv afslibes med en smuk og slidstærk overflade til følge.

Billig Gulvafslibning Priser København?

Et trægulv bliver, alt andet lige, tyndere for hver gang det afslibes. Det kan kun klare et begrænset antal afslibninger afhængig af gulvets tykkelse. Trægulve deles op i 3 forskellige gulvtyper; plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Lamelgulve er bygget op af forskellige lag træ hvor der er en finér på toppen. Denne finér er af ædeltræ og er forholdsvis tynd, hvilket betyder at den kun kan afslibes et begrænset antal gange. Hos Den-Bette-Gulvmand udfører vi gulvarbejde i Køge, Roskilde og Næstved samt andre steder på sjælland og i København.