Gulvslibning med gulvsliber

0
820

12Gulvsliber udlejning – professionel maskine

Vi har gennem mange år foretaget gulvsliber udlejning, og med vor gulvsliber vil du opnå en professionel gulvslibning, hvis du følger vore råd.

Gulvsliber udlejning – professionel maskineFør du går i gang med gulvslibning, skal du rengøre gulvet grundigt. Så holder slibepapiret på vor gulvsliber længst, og du får en jævn gulvslibning.

Beslag, skruer eller søm, der stikker op, skal du dykke, før du går i gang med en gulvafslibning. Har du brug for slibeolie eller andre præparater, kan vor gulvsliber udlejning naturligvis også levere dette.

Gulvsliber udlejning – helt nemt

Med de maskiner, vor gulvsliber udlejning leverer, er gulvslibning så nemt, at der næsten ikke er behov for vejledning.
Alligevel har vi givet dig ovenstående råd om, hvad du skal gøre, før du foretager gulvafslibning, og nu vil vi fortælle dig lidt om efterbehandling.

Også produkter til efterbehandling kan firmaet gulvsliber udlejning levere. Efter gulvslibning er et trægulv sart, og træet er åbent og har derfor hurtigt behov for efterbehandling. Efter gulvslibning kan du vælge at behandle gulvet med sæbespåner, olie eller gulvlak.

Når den valgte gulvbehandling er trukket ned i træet, kan træets fibre godt rejse sig igen, og du er nødt til at foretage endnu en gulvslibning med meget fint sandpapir.

Gulvslibning med gulvsliber

Vælger du at lade vort firma gulvsliber udlejning om at leje dig en gulvsliber, får du en tip top maskine, der fungerer godt.

Vi udlejer en gulvsliber for en eller flere dage – og de maskiner, vi er leveringsdygtige i hos gulvsliber udlejning, er nemme at transporterer. Og går du sammen med naboerne om at leje flere maskiner hos gulvsliber udlejning inden for samme måned, giver vi 10 procent i rabat på lejen.

Så der er ingen grund til at vente med en gulvslibning, hvis du er træt af dine gamle slidte gulve. Og fortæl hvor nemt det er at leje en gulvsliber hos gulvsliber udlejning til din nabo. Så kan han også foretage en gulvslibning i sin bolig – og I kan dele rabatten.