Udlejning af gulvsliber til trægulve

0
838

gamagulvserviceGulvsliber leje tilbydes her. Alt i professionelle gulvslibere udlejes til fast lav pris og med kort ventetid. Vi har mange års erfaring i udlejning af gulvsliber, og med vor gulvsliber vil du opnå en professionel gulvslibning, hvis du følger vore råd. Før du går i gang med gulvslibning, skal du rengøre gulvet grundigt. Så holder slibepapiret på vor gulvsliber længst, og du får en jævn gulvslibning.

Beslag, skruer eller søm, der stikker op, skal du dykke, før du går i gang med en gulvafslibning. Vort firma står selvfølgelig til rådighed ikke blot med udlejning af gulvsliber, men kan også levere slibeolie eller andre præparater, du måtte have brug for.

Udlejning af gulvsliber til trægulve

Med de maskiner, vor gulvsliber udlejning leverer, er gulvslibning så nemt, at der næsten ikke er behov for vejledning. Alligevel har vi givet dig ovenstående råd om, hvad du skal gøre, før du foretager gulvafslibning, og nu vil vi fortælle dig lidt om den behandling, dine trægulve efterfølgende skal have. Efter gulvslibning er et trægulv sart, og træet er åbent og har derfor hurtigt behov for efterbehandling.

Efter gulvslibning kan du vælge at behandle gulvet med sæbespåner, olie eller gulvlak. Når den valgte gulvbehandling er trukket ned i træet, kan træets fibre godt rejse sig igen, og du er nødt til at foretage endnu en gulvslibning med meget fint sandpapir.

Behandling af trægulve med gulvsliber

Med moderne behandling af trægulve skal du ikke frygte, at dine trægulve hurtigt bliver mørke igen, for ønsker du lyse trægulve, skal du bare finde den rette behandling med hvidpigmenteret lak. Du kan frit vælge behandling af dine trægulve alt efter, hvad der passer i dit hjem.

Vil du have muntre farver eller diskret elegance. Lyst, mørkt, rustikt eller elegant. Med en god lakering bliver dine trægulve ensartede og slidstærke og neme at renholde uden særlig behandling. Du kan også vælge behandling med olie, der også giver dine trægulve en smuk og slidstærk overflade. Er du til det rustikke, er behandling med sæbelud noget for dig. Og udlejning af gulvsliber sker til så god pris, at du selvom du ofrer en lidt dyr behandling af dine trægulve efterfølgende, stadig får et nyt gulv til en god pris.