Gulvafslibning er måden at få dine trægulve tilbage til det oprindelige udseende

0
946

gulvcafeenGulvafslibning er måden at få dine trægulve tilbage til det oprindelige udseende. Det er også muligt at forvandle udseendet med en gulvbehandling såfremt en smuk og slidstærk overfalde ønskes. Gulvafslibning er en proces som bør udføres af en professionel gulvmand men kan også varetages som gør-det-selv gulvarbejde.

Dette tilrådes dog ikke, idet vi har set fatale følger af gulvarbejde udført af ukyndige amatører, men det skal nævnes at det er muligt med gulvsliber leje til fornuftige penge i farvehandler og byggemarkder. Her kan du også købe sandpapir, olie, lak eller lud til brug ved selve gulvarbejdet. Men du vil blive overrasket over priserne på disse rekvisitter og forbrugsmaterialer, idet det så er billigere at benytte en professionel gulvmand.

Som sagt tilrådes det ikke og ved at benytte et gulvfirma er du sikker på et håndværksmæssigt korrekt resultat og et trægulv som du bliver glad og tilfreds med, – også ud i fremtiden. Når trægulvet er afslebet med sandpapir vil det fremstå helt nøgent og bart hvorefter der kan påføres en overflade som beskytter træet. Det skal være en gulvflade som lever op til dine ønsker og drømme til det endelige resultat, og her er mulighederne mange.

Derfor er det vigtig med en god gulvservice og en grundig snak, så det afklares hvordan den endelige gulvflade skal være. Du vil få inspiration i vort gulvgalleri eller ved besøg i gulvbutikken eller gulvsnedkeriet. Her vil jeg eller gulvbørge give dig info om de mange muligheder for gulvbehandling med hensyn til farve, struktur, overflade og viskusitet. Inspiration med forskellige typer af gulvbehandling på ditto gulvtyper.

Men det er svært for gulvet skal jo være smukkest muligt og passe til boligens arkitektur, farver, interiør, møbler samt kunst på væggene for ikke at forglemme gulvudsmykning og gulvindretning. Harmoni i hjemmet er vigtig og her er trægulvet af afgørende betydning. Et plant og nyafslebet trægulv er smukt at se på, behageligt at gå på samt blødt og dejligt at berører med bare fødder eller med strømpesokker.