Gulvafslibning er en metode til at skabe og forandre et smukt trægulv.

0
797

gamagulvserviceGulvafslibning er en metode til at skabe og forandre et smukt trægulv. Fra at være gammelt og slidt kan et trægulv hurtigt og enkelt opfriskes med en afslibning eller afhøvling. En proces som bør udføres af en professionel gulvmand
eller gulvfirma idet det kræver viden og ikke mindst erfaring at udføre på en håndværksmæssigt korrekt måde.

Vi har i mange år udført disse former for gulvbearbejdning af træ og trægulve og kan rådgive og vejlede dig med hensyn til dit trægulv. Hvilke muligheder er der for en gulvrenovering og hvad vil det komme til at koste? Som sagt er vi gulvspecialister og kan hjælpe dig med hensyn til de mange muligheder for overfladebehandling. Vi kan blandt andet tilbyde olie, lak, lud, voks eller sæbe hvilket er med muligheder som helt klart benyttes oftest.

Såfremt du ønsker en indfarvet overflade er der også muligheder for det. Vi udfører mange gulvafslibninge hvor træet efterfølgende får en hvidpigmentering. Dette kan foretages med en hvid lud, hvid lak eller hvid olie. Hvilken behandling der er bedst egnet til dine trægulve er først og fremmest et spørgsmål om smag, ønsker og drømme. Men naturligvis også at gulvet vil få en holdbar overflade og en lang levetid.

Vi kan blandt andet udfordrer trægulve med diverse indfarvninger og overflader med forskellig struktur. Indfarvning kan foretages med bejdse i alle regnbuens farver, herunder i rød, grøn eller blå. Men også imitering af lyse træsorter hvor farven modsvarer teak, mahogni eller palisander er også en mulighed. Og netop indfarvning af trægulve er et af vore specialer hvor vi har mange års erfaring. Hvad siger du for eksempel til et postkasserødt trægulv? Ja, dette er absolut en mulighed.

Det eneste du skal gøre er at kontakte os for yderligere info. Det eneste du skal gøre er at kontakt os for en snak om de mange muligheder der er for indfarvninger af træ og trægulve. Husk! at alt henvendelse til os er gratis og helt uforpligtende.