Gulvafslibning er måden at forskønne et gammelt og slidt trægulv

0
918

3Gulvafslibning er måden at forskønne et gammelt og slidt trægulv. Her benyttes en stor gulvslibemaskine som ved hjælp af stor tyngde og sandpapir fjerner den gamle overflade på trægulvet. Det er en let og enkelt metode som udføres af en gulvmand eller et gulvfirma med erfaring indenfor netop dette håndværk.

I forbindelse med boligrenovering eller for eksempel forårsrengøring kan man med fordel afslibe trægulvene i forbindelse med maling af vægge, lofter, oprydning og lignende. Vi har i mange år været eksponent for netop dette håndværk og hjælper dig gerne med dit trægulv såfremt du ønsker en opfriskning. Endvidere er vi også leveringsdygtig i alle former for gulvarbejde når det gælder træ og trægulve, herunder gulvopgaver, gulvforbedringer, gulventrepriser og alle mulige former for gulvopgaver.

Vi arbejer kun med træ og trægulv og altså ikke andre former for gulvbelægning som marmor, beton, vinyl, linoleum og gulvtæpper. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve er de gulvtyper vi arbejder mest med. Gulvtyperne er forskellige og skal derfor også behandles forskelligt, hvilket naturligvis er gulvmandens opgave. Inden en gulvafslibning udføres laves et gulvtjek og gulvvurdering for at finde ud af om trægulvet i det hele taget kan afslibes.

I de fleste tilfælde er der ingen problemer i dette hvorefter gulvmanden foretager de nødvendige afslibninger. En gulvafslibning er ikke blot en gulvafslibning men en række delprocesser. Grovslibning, mellemslibning og finslibning er de normale 3 kategorier som en fuldslibning deles op i. Her bliver hele gulvoverfladen fjernet med afslibning så træet kommer til at fremstå helt trærent. Herefter kan der påføres en gulvbehandling efter ønske af enten; olie, lak, lud, sæbe, voks eller andet.

Det er også muligt at lave en kombination af de forskellige typer af gulvbehandling for at man kan fremelske lige nøjagtig det udseende og den slidstyrke som passer bedste til familiens behov. Ønsker du flere informationer om afslibning af trægulve i din bolig, er du velkommen til at kontakte os for en snak hvilket er gratis og helt uforpligtende.