Byd Gæster velkommen med et smukt trægulv

Med en gulvafslibning kan et trægulv friskes op og blive som nyt. Nyafslebne trægulve er et smukt element i Hjemmet. En forårsrengøring med nymalede vægge kan gøre underværker. Og når så trægulvet også bliver afslebet vil renoveringen være fuldent. Det er en fornøjelse at kunne byde gæster velkommen i et præsentabelt hjem med flotte og nyafslebne trægulve. Men ikke nok med det, for det er også rart at leve og bo i en bolig hvor gulve og vægge er nyrenoverede. Velbehag og velvære er vigtig for enhver familie, hvor trivsel prioriteres. En gulvafslibning er nødvendigt med jævne mellemrum idet slid og brug, med tiden, nedbryder en ubeskyttet gulvoverflade.

få viden om priser på gulvafslibning

Hvorfor en flot bolig og et grimt gulv?

En flot bolig med et grimt trægulv er uholdbart lige så vel som omvendt, og derfor er en gulvmand altid en velkommen håndværker. En gulvmand kan virkelig gøre underværker på lige fod med andre typer håndværkere. Han kan skabe den forandring og opfriskning der er nødvendigt for skabe rammerne for det perfekte hjem. Når overfladen fjernes og slibes væk vil trægulvet stå helt nøgent, hvilket er uhensigtsmæssigt og en dårlig løsning. Nedbrydning af ludbehandlet træ går rigtig hurtigt, så derfor er en overfladebehandling nødvendigt.

Gulvafslibning hvordan?

Gulvafslibning og lakering er et hårdt og nødesløst arbejde. Hvis du laver en fejl vil det vise sig med det samme. Dog kan et nyafslebet trægulv bringe skønhed og ynde til din bolig som ingen andet håndværk. At benytte en professionel gulvsliber til afslibning, lakering eller bejdsning vil koste omkring kr. 100 eller mere. Men ved at gøre afslibningen selv kan du gøre det for mindre. Har du lyst til gør-det-selv gulvafslibning så er her nogle tips.

Benyt en god gulvslibemaskine

Vælg et brugervenligt afslibnings udstyr. En båndsliber, kantsliber, hjørnesliber, rondelsliber samt en kraftig industristøvsuger. Gulvarbejdet er et hårdt og ubarmhjertig stykke arbejde, som kræver tålmodighed og muligheden for at skade dit trægulv. Afslibningen skal foregå med alle træets årer. Og sørg for at holde gulvslibemaskinen i niveau under hele afslibnings processen. Alle former for gulvslibemaskiner kan ‘løbe væk’ fra dig idet de kræver erfaring at styre. Og en gulvsliber der løber løbsk forårsager fordybninger og slibemærker på gulvet der i værste fald ikke kan fjernes. Ønsker du mere information så kontakt os eller din lokale gulvsliber.

Gør det selv gulvafslibning

Et af de værste problemer ved gør-det-selv afslibning er transporten af gulvslibemaskinen fra butikken og til boligen. Skal gulvslibemaskinen op ad en trappe så er det nødvendigt med en hjælper. Ikke nok med at gulvslibemaskinen er meget tung, – den er også meget uhåndterlig.

Gulvsliber leje

Det kan være en god idé at lave en rampe til at skubbe gulvsliberen op ad. Ligeledes er det ofte nødvendigt at have hjælp til at flytte tunge møbler ud af rummet, for det skal tømmes helt inden afslibningen begynder. Skal du leje en gulvslibemaskine kan du gøre det hos os eller i det nærmeste byggemarked eller større farvehandel. Enhver udlejning skal vurderes for det er ikke alle gulvslibemaskiner som er lige gode.