Gulvafslibning har været vores primære arbejdsområde igennem hele virksomhedens eksistens.

0
933

1Gulvafslibning har været vores primære arbejdsområde igennem hele virksomhedens eksistens. Afslibning og behandling af træ og trægulve så de får et smukt udseende og bliver slidstærke og holdbare i mange år fremover. Der findes mange former for gulve og gulvbelægninger som er velegnede til boliger, men vi har specialiseret os i træ og trægulve og det fantastiske materiale som træ det nu end er.

I vores optim er gulvet uført i træ den absolut bedste gulvbelægning som man kan have i en bolig. Dog er trægulve ikke særlig velegnede til vådrum så som bryggers, badeværelse og andet. Men som gulvbelægning i dagligstue, værelser og gang er trægulve det perfekte valg. Her findes der forskellige gulvtyper hvor plankegulve, parketgulve og lamelgulve er det mest benyttede. Vi gør en dyd ud af at opfriske gamle slidte trægulve så de får en overflade som passer til kundens ønsker og behov.

Først udføres en gulvafslibning med sandpapir hvorefter gulvet står helt trærent. Herefter er det muligt at påføre træet en såkaldt ‘gulvbehandling’ med lak, lud, sæbe eller olie.

Der er også mulighed for at benytte farvede former for gulvbehandling, herunder hvidpigmentering. Hvidpigmenterede trægulve er et hit hvor der kan bruges hvid lud, hvid lak eller hvid olie. Hvilken type af gulvbehandling som er bedst egnet til dine trægulve er et spørgsmål om behag og trægulvene brug.

Idet der er betydelig forskel på et trægulv der benyttes af en enlig pensionist eller af en storfamilie med hund, kat og mange børn. Derfor lytter vi naturligvis til kundens ønsker og drømme med hensyn til udseende, men rådgiver også om de enkelte overfladebehadnling men også om gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse.

Kontakt os gerne for en snak om dine trægulve, det er gratis og helt uforpligtende. Ved at benytte en fagmand og professionel gulvfirma er du sikker på et håndværksmæssigt korrekt udført gulvarbejde.