Gulvafslibning Espergærde

Gulvafslibning, gulvbearbejdning og gulvrestaurering udføres i Espergærde. Vi giver nyt liv til dine trægulve, og har rigtig mange tilfredse kunder fordi de har fået et flot gulv og en god oplevelse af vores gulvservice. Erfaring og gulvteknisk viden er en selvfølge for at kunne skabe den rigtige løsning. Vi ved, at det drejer sig om det trætekniske og gulvtekniske samt ikke mindst detaljen. Og med fagligt dygtige gulvfolk til at lave dit trægulv, er du sikker på også at få en rigtig god oplevelse. Kontakt os for en snak om dine trægulve og vi vil give dig et rigtig flot og slidstærkt trægulv.

Belægning ovenpå trægulvet?

Gulvbelægninger som beton, marmor, vinyl, linoleum og gulvtæpper kan vi også hjælpe med, hvor vi benytter partnere i underentreprise. Hvad der passer bedste til dine gulvønsker og behov hvad gulvrenovering angår, er naturligvis svært at sige uden at have en forudgående dialog. Som en del af vores gode gulvservice tager vi en snak om muligheder og hjælper dig med at løse alle de problemer og udfordringer som vil opstå ved en given gulvopgave, det kan være alt lige fra maling af vægge, flytning af møbler, afdækning af møbler med mere.

 • Klikgulv
 • Tæppe
 • Linoleum gulv
 • Flydende gulv

Gulvafslibning Kvistgård

Afslibning, gulvbearbejdning og gulvrestaurering udføres i Kvistgård. Hvornår er der behov for en afslibning af boligens trægulve? Det er ofte en vurderingssag hvornår et trægulv trænger til en ny gulvoverflade. Det er naturligvis nødvendigt når overfladen er slidt og grim, hvilket tydeligt kan ses. Ofte er gulvvask besværligt og vaskevandet misfarver træet og give mørke ridser eller plamager. Trægulve er følsomme overfor lys og især sollys hvor uv-stråler misfarver overfladen. Dette kan fjernes ved en gulvafslibning og ny behandling, eventuelt med en uv-bestandig lakering eller andet.

Hvilken muligheder er der for lak og lakering?

Målet med afslibning af trægulve er dels af få træets glans og styrke tilbage samt den naturlige dybde som altid er i et smukt stykke træ. Dette fås ved en gulvafslibning samt efterbehandling med lak, olie, voks eller sæbe. En dygtig og pålidelig gulvmand og gulvsliber kan afslibe og efterbehandle en bolig på 1 – 2 arbejdsdage afhængig af størrelse og behandling. Trætypen, gulvets beskaffenhed samt antallet af hjørner og kanter spilder naturligvis også ind på tiden at udføre gulvarbejdet. De samlede omkostninger for afslibning af dit trægulv udregnes på baggrund af antal kvadratmeter samt valget af gulvbehandling. Jo flere kvadratmeter, des billigere bliver afslibningen pr. m2.

 • Højglans
 • Blank
 • Silkemat
 • Ultramat
 • Halvblank
 • Mat
 • Halvmat

Gulvafslibning Snekkersten

Afhøvling, gulvbearbejdning og gulvopgaver udføres i Snekkersten. Et trægulv kan ændre form og få bølger eller ‘rejse sig’som man siger indenfor fagsproget. Som følge af store ændringer i temperatur og luftfugtighed bevæger træ sig, og kræfterne i træ er så stærke at trægulves udvidelse kan vælte mure. At få boligens trægulve afslebet er ‘in’ og en billig måde at få udført renovering i boligen. Billig gulvafslibning priser gør det ikke værd at tænke på udskiftning af gulvet, for det kan simpelthen ikke betale sig.