Gulvafslibing giver mange muligheder for ny overflade

0
582

Gulvafslibning fjerner træets gamle og slidte overflade, så man kommer ned til det bare træ. Efter en gulvafslibning kommer trægulvet til at stå ‘trærent’, det vil sige uden nogen form for overfladebehandling. Sandpapir er midlet som benyttes til denne proces, dette har forskellig grovheder eller finheder om du vil, afhængig af afslibningens karakter. En grovslibning er den absolut groveste og en finslibning den fineste. Når den rigtige overflade er opnået har gulvet fået en finslibning til sidst, og nu er der klart til den afsluttende gulvbehandling, om nødvendigt.

Billig gulvafslibning og gratis gulvrådgivning:

Husk på at alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende. Du er også altid velkomme til at kigge forbi vores gulvfirma, hvor der er en gulvbutik og et gulvgalleri hvor du kan hente inspiration eller købe et trægulv, rekvisitter og andet såfremt du har interesse for det. Endvidere har vi et gulvsnedkeri som laver forskellige former for gulvrenoveringer og tilpasning af parketstave og plankegulve. Dette benyttes ofte i forbindelse med reparation af gammelt træ og trægulve hvor det ikke er muligt at købe trægulv som passer i specifikationer og dimensioner som passer i patina med det nuværende gulv.

Gulvværksted og gulvsnedkeri:
Rigtig gamle trægulve er typisk lavet som håndarbejde på et savværk og i gamle dage var der ingen krav til dimensioner som det er nu om dage. I vores gulvværksted arbejder Børge med forskellige former for træopgaver, det kan være reparation af gulvplanker og andet hvor det ikke er nødvendigt at udskifte træet, men blot at reparere det. Alt i alt er vi et gulvhus og et gulvkompagni med alle aspekter af gulvrenovering når det handler om gulvmaterialet træ. Vi er med andre ord gulvspecialiste og er i alt beskedenhed nok en af de førende indenfor branchen.

Gulvtyper og træsorter:

Lige i øjeblikket har vi fødselsdagssalg i vores gulvbutik på en række forskellige gulvtyper og gulvsorter, som kan være et muligt emne i din bolig. Vi har alt indenfor parketgulve og plankegulve i træsorter som fyr, eg, bøg og ask. Derudover fører vi en række forskellige eksotiske træsorter så som Merbau og Jatoba. Parketgulve har vi forskellie mønster, som:

• Stavparket
• Rudeparket
• Hollandsk
• Kongeparket
• Sildebensparket

Og derfor kan vi tilbyde et trægulv til netop det gulvudseende og den gulvstil som du kunne ønske i boligen. Så kig gerne forbi for at blive inspireret eller følge vore gode gulvtilbud og vurder gerne priser. Vi deltager altid med glæde i gulvpriskonkurrencer idet vi har markedets laveste gulvpriser og en rigtig god gulvservice. Til slut vil jeg nævne et element som gulvværdien er overordentlig vigtig for beslutningen når du skal vælge trægulv og overfladebehandling.

Det er altid en gulvinvesering som vil tjene sig hjem både på den korte og lange bane. Som en tommelfingerregel kan det altid godt betale sig at investere i et solidt og massivt plankegulv idet det vil holde i mange år fremover. Det kan afslibes et utal af gange modsat de moderne lamelgulve hvor der kun er 3 – 4 millimeter træ hvilket gør at de kun kan afslibes 1 – 2 gange. Men kontakt os gerne eller en anden gulvfagmand så vi kan snakke om dine behov og en billig gulvafslibning samt god gulvløsning.