Billig gulvafslibning på Amager, Frederiksberg og i Valby

0
652

Billig gulvafslibning i Greve tilbydes af et team af dygtige gulvfolk. Vi udfører også afslibning i Solrød og Karlslunde med ny teknologi og bedste materialer. Her er du sikker på at få opfrisket dit trægulv så det bliver som nyt. Ethvert nyafslebet plankegulv, parketgulv eller lamelgulv for den rigtige træoverflade tilbage når alt overfladebehandling fjernes. Med en afslibning anvendes der sandpapir, som ved hjælp af 4 – 5 afslibninger afsliber trægulvet. Såfremt en sådan afslibning ikke er nok, kan der med fordel benyttes en gulvafhøvling, hvor overfladen nærmest skrælles af træet som vi nok husker fra sløjdtimerne i skolen. Masser af savsmuld og høvlspåner var affaldet, og det er nøjagtig det samme med gulvafslibning og gulvafhøvling.

Gør-det-selv giver billig gulvafslibning

Let og enkelt kan man foretage gulvsliber leje af maskiner til afslibning af trægulve. Gulvslibemaskiner findes i forskellige kategorier og størrelser afhængig af emnet der skal afslibes. Vi har følgende gulvslibemaskiner til udlejning:

  • Valsesliber (båndsliber)
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Polermaskine
  • Industristøvsuger

Det er naturligvis muligt at ordne sit trægulv selv. Men en gulvafslibning er ikke noget man kommer let til. Det er ikke noget man ‘bare lige’ gør og får et resultat til UG. Nej, det er hårdt slid, sved og tårer når tingene måske fejler. Ærgelser og det at arbejde som ‘Palle alene i verden’ uden at vide om det man gør nu også er rigtigt. Som professionel gulvfirma, er vi ofte ude og redde gør-det-selv folk, som i bedste mening har afslebet sine trægulve uden at komme helt i mål. Det er vigtig at have viden om gør-det-selv gulvarbejde og styring af gulvslibemaskiner. En forkert håndtering kan resultere i fatale følger med brændemærker, ‘kutterslag’, ‘helligdage’ og skjolder til følge. ‘Kutterslag’ er bølge mærker i træet som følge af forkert indstilling eller håndtering.

gulvafslibning priser i København

Gulvbehandling giver det sidste pift

Har du haft succes med afslibningen, er du kommet et godt stykke af vejen. Men den endelige test af, om afslibningen er udført korrekt viser sig først når gulvet efterbehandles. Her vil eventuelle fejl nemlig blive synlige, og så er det bare med at krydse fingre. Om trægulvet bliver slidstærkt og pænt bestemmes af den efterfølgende gulvbehandling. Her er det vigtig at påføringen sker uden overlap og med en vis akkuratesse. Lykkes du med gør-det-selv gulvarbejde vil det være den billigste løsning.

Det er langt fra gratis at afslibe sit gulv selv. Gulvsliber leje, sandpapir samt lak eller olie, løber hurtigt op i tusindvis af kroner. Du vil bruge meget mere tid og flere materialer end en professionel gulvsliber, som også kan indkøbe materialer til meget billige gulvafslibning priser. Tager du ovennævnte med i betragtning, vil du måske overveje at få gulvarbejde gjort af professionelle i fremtiden. Vi kan i hvert tilfælde kun tilråde det.