Billig gulvafslibning i særdeles god kvalitet

0
1052

Billig gulvafslibning i Hvidovre tilbydes af dygtige gulvfolk. Også afslibning i Avedøre og Brøndby Str. udføres med kvalitet for øje. Dygtige gulvslibere står til din rådighed og vi kan træde til med meget kort varsen i hele Rødovre, Ishøj og Vallensbæk området. At få en gulvmand indenfor døren koster ligesom alle andre håndværkere. Nogle er billigere end andre, og vi er særdeles konkurrencedygtige og kan billig gulvafslibning priser samt meget kort ventetid.

Billig gulvafslibning priser i København

Hvad koster gulvafslibning? og hvad får man for pengene? Det er værd at huske på at gulvsliber leje og gør-det-selv gulvarbejde er en mulighed og nok den billigste løsning. Der er naturligvis fordele ved at anvende en professionel gulvmand eller gulvfirma, hvilket vi kan komme ind på senere. Priserne på afslibning af trægulve i København, Aarhus  og i Odense varierer meget fra gulvmand til gulvmand. Hos os finder du konkurrencedygtige priser, men de er nok ikke de billigste. Det må naturligvis komme an på en prøve for kvaliteten skal naturligvis være i orden. Den tid det tager at afslibe trægulve afhænger af gulvmanden, men også af hvor kompliceret gulvopgaven er samt ikke mindst gulvets beskaffenhed. Vi har valgt at have billig priser så alle kan være med. Det skal ikke være pengepungens størrelse som bestemmer om boligens trægulv kan friskes op. Derfor kontakt os.

Gulvafslibning pris der er konkurrencedygtig

Hvorfor betale mere end højest nødvendigt for afslibning af dine trægulve. Nej, vel – En typisk pris for gulvafslibning og lak, lud eller olie er omkring kr. 100 pr. m2 inkl. moms. Er dit trægulv ujævnt, belagt med fernis, limrester, tæpperester eller spartel er prisen noget højere. Det er tidskrævende og betyder måske, at der er behov for en gulvafhøvling. Men under alle omstændigheder er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine trægulve, så du kan få en fuldstændig klarhed over prisen på gulvafslibning og gulvbehandling. Vi tilbyder gulvbehandling med følgende:

  • Lakering
  • Oliebehandling
  • Voksbehandling
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling

 

Du kan også vælge hvid olie, hvid lak eller hvid lud som er populære behandlinger til lyse trægulve. Det lyse og lette har været ‘in’ i mange år og vil garanteret også være det fremover. Ønsker du gulvinspiration er du velkommen til at kigge forbi vores gulvgalleri eller gulvbutik. Her har vi:

  • Plankegulve
  • Parketgulve
  • Lamelgulve
  • Laminat

 

samt mange forskellige træsorter som; eg, ask, bøg, fyr, gran og mange andre. Også Marbau, jatoba og andre eksotiske træsorter er repræsenteret. Få en god pris på din næste gulvopgave og lad os udføre opgaven.