Den bedste gulvløsning er med gulvafslibning

0
869

Gulvafslibning og forskellige løsninger

Løsningen til større gulvarealer kan variere fra bolig til bolig og fra kunde til kunde. Skal det være et dekorativt trægulv med border i hjørnerne eller måske stramme bastante nuancer til at underbygge en eksotisk træsort. Eller måske til det naturlige med et touch af hvid pigment. Mulighederne er mange og efterbehandlingen skal vælges med omhu og varsomhed. Hvilke møbler er der i boligen, er det klenodier, der er bragt hjem fra udlandet eller er det klassiske møbler eller måske danske designer møbler.

Den bedste gulvløsning er med gulvafslibning

Indføjelsen af blot et lille stykke usædvanligt eller overdådigt stykke stof kan altid løfte et trægulv. Men det er altid nemmere at få et ensfarvet møblement til at passe sammen med et nyafslebet trægulv end omvendt. Så derfor kan du gøre det sidstnævnte til udgangspunktet, selv om det måske kun vil anvendt på begrænsede gulvflader. Overfladerne på trægulve kan manipuleres i forskellige retninger i positiv forstand. Der er i hvert tilfælde en række muligheder for efterbehandling, herunder:

• Bejdsning

• Ludbehandling

• Oliebehandling

• Voksbehandling

• Lakering

Det er muligt at opbygge et kunstfærdigt miljø med det nyafslebne trægulv. Ved at bruge møbler i flere mønstre og farver skaber det liv i rummet. Hvis du bliver overfældet af den enorme omvæltning det visuelle vil give, vil det være klogt at søge bistand hos en professionel fagmand indenfor gulvafslibning og gulvbehandling.

Hvilke møbler passer bedst til et nyafslebet gulv

Små stole, som dem der står ved ildstedet, giver masser af muligheder for at eksperimentere med møbelstoffer, fordi de ikke dominerer et interiør. Man kunne for eksempel vælge et ternet stof og dermed skabe hygge, eller omvendt at bruge ensfarvet til ryggen og skotsternet til sædet. Som supplement kan man så senere anvende små blå puder og røde lampeskærme til at skabe variation.

Gulvafslibning skaber grobund for inspiration

Hvis man er forbeholden med hensyn til at komplementere det nyafslebne gulv med stærke farve eller mønstre så er det forståeligt. For det skal næsten komme an på en prøve. Det kunne også være to neutrale farver som for eksempel mørkeblå og antracitgrå. At arbejde med trægulve holder tankerne igang, og en gulvmand har næsten altid et bud på en god boligindretning. Han vil altid tænke i gulvafslibning priser, men det er nok en arbejdsskade.  Gulvarbejde, gulvopgaver og gulvservice kan med andre ord være et inspirations moment for hjemmets indretning, farver og interiør.